Frostigt

Här kommer ytterligare några foton från i söndags. Frostiga och lite kylslagna. Naturen är en fantastisk konstnär när den sätter den sidan till!

Nu är det alldeles tydligt att vi går mot ljusare tider. På morgnarna hinner det nästan bli ljust innan jag anländer till jobbet. Hög tid att börja släpa med kameran i bilen igen med andra ord!

Frost på björk

Frost på pinne

Frost mot blå himmel

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

13 reaktioner till “Frostigt”

  1. Tackar!
   Islöv var ett nytt ord – ett bra ord!
   Det är riktigt skönt att det ljusnar så sakteliga, mörkret har varit tungt i år tycker jag. Men nu känns det som om det finns hopp 🙂

   Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Frosten är ett minne blott. Nu vräker snön ner och har så gjort hela natten, men det kan ju vara vackert det med (så skriver jag bara för att peppa mig själv, innerst inne vill jag ha vår 🙂 ).

   Gilla

 1. Härliga bilder! Sol och frost är verkligen en fantastisk kombination!
  Här är garanterat frostfritt – snö under natten och underkylt regn just nu. Trafikradion har mycket att göra idag och jag är glad att jag slipper ge mig ut på hala vägar.

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Ja det kan nog vara skönt att hålla sig inne. Här öser regnet ner så alla tankar på vackra snö- eller frostbilder kan jag lägga åt sidan. Men inte underkylt i alla fall, gott så 🙂

   Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s