Brännmossa i vintersol

Gårdagens gråväder har idag bytts till strålande vintersol och minusgrader. En härlig dag för en liten tur i skogen! Idag var det frosten och vattendropparna i brännmossan som lockade.

Brännmossa i vintersol

Brännmossa i sol

Brännmossa

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

26 reaktioner till “Brännmossa i vintersol”

  1. Tack!
   Nej det blir inte alltid som en tänkt – på gott och ont! Hoppas du orkar ut lite, ett sätt att hämta energi och själsro tänker jag!

   Gilla

 1. Jag var ute och njöt av vårt solskensväder, verkligen härligt! När jag kommit hem och ätit lunch, tittade ut, då fanns det ingen sol där. Tur man har förstånd att gå ut under det vackra vädrets tid 🙂

  Gillad av 1 person

  1. För övrigt Anki så förlitar jag mig på att du guidar mig rätt i mossornas och lavarnas värld – om jag döper dem fel menar jag 🙂 Mina kunskaper om just detta är ju små, för att inte säga obefintliga!

   Gillad av 1 person

  1. Ha ha – tack så mycket!
   Bakgrund tycker jag är lite svårt, dels har jag en förmåga att bara kika på just det jag fotar och då kan vad som helst komma med i bakgrunden – dels är den lite svår att styra över (i kameran menar jag).

   Gilla

 2. Hihi, ett litet missförstånd. Jag menade temat i din blogg, de röda blommorna mot det svarta, men bakgrunderna i bilderna är också fina. Fokus på det du vill visa och det andra lite mindre tydligt – precis som det ska vara 😀

  Gillad av 1 person

  1. Ha ha… okej, då är jag med. Funderade en stund och bestämde mig för att det var bakgrunden i fotona du menade!
   Inga skada skedd men det visar ändå på att en ska fråga om en inte förstår 🙂

   Gilla

    1. Då tar vi det från början, nu när vi båda vet vad vi skriver om. Det är en bakgrund som finns med som ”förval” i det här temat. Snygg men lite diskret ändå tycker jag.

     Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s