Hund i snö

Här har vintern kopplat ett järngrepp på oss. Turerna med kameran blir därmed inte så många – någon vinterälskare är jag inte. Trots detta kan jag inte motstå erbjudandet att hänga med hunden ut i skogen en sväng – det är tur att en kan låna en sån ibland!

Hund4

Hund3

Hund2

Hund1

Hund5

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

11 reaktioner till “Hund i snö”

  1. Ja hon är lite ”lurig” den där. En hund som farit riktigt illa tidigare i livet men som nu börjar arta sig till en lugn och stabil (och lurig i bemärkelsen att hon har lite humor) hund. Hon har haft tur i oturen som fått byta till ett bättre och lugnare hem än där hon bodde förut.

   Gillad av 1 person

 1. Välkommen tillbaka efter några dagars bortavaro från bloggandet 😀 Ja, den hunden poserar gärna och villigt och ser mycket nöjdare ut än mina vovvar. Men det är klart, jag tvingade dem att sitta stilla för att kunna få något så när bra bilder och det var inte kul. Oavsett vad du tycker om vinter så bjuder du på superhärliga bilder och vovven är såklart stjärnan i kompositionen 😀

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ibland är livet inte mycket att skriva om 😉 Full fart på jobbet blir lätt soffhörnet på kvällarna!
   Men nu börjar jag bli lite trött på vintern och vill ha lite färg i livet 😉 Vacker må den vara, men… nja, inte min årstid!

   Gillad av 1 person

 2. Det är en så go och fin hund, och ser väldigt snäll ut.😊 Jag brukar gå ut med min väns hund, hon har en schäfer och precis där vi bor ligger Näsby fält, ett stort naturområde. Där brukar jag leka med Djenka, som hennes hund heter. Hon älskar att jaga boll. Jag är inte heller någon vintermänniska, och förr så avskydde jag både höst och vinter. Sedan jag började att fota för några år sedan så uppskattar jag dessa årstider för vad de är, men snön kan räcka med att ha en vecka.😊

  Gillad av 1 person

  1. Hon är snäll. Händigt att låna hund ibland 😉 Jag har haft hund i många, många år men är just nu hundlös. Då passar det bra att låna lite.
   Ja snö räcker det gott att vi har någon vecka eller två. Det blir lite trist med fotandet tycker jag. Vitt, vitt och lite mer vitt 🙂

   Gillad av 1 person

  1. Ja så är det, våren kommer när den kommer. Är den för tidig blir en bara besviken när det blir bakslag 😉
   Hon är fin och nu börjar hon arta sig rent mentalt också. Skönt för henne att få vara mer trygg och stabil kan jag tro.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s