I väntan på våren

När våren lyser med sin frånvaro får en göra det bästa av vintern! I väntan på våren har jag roat mig med att leta lite ”färg” i vintertillvaron.

Kotte i snö

Lav i snö

Lav på tråd

Mossa i snö

Stensöta i snö

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

23 reaktioner till “I väntan på våren”

  1. Tack! Så har jag krypit runt i snön en stund igen 🙂 Men, om jag nu ska säga något negativt om våren så är det ändå att det är trevligare att krypa runt i snö än i lervälling 😉

   Gillad av 1 person

   1. Ja, verkligen, här har snön töat bort, och vägarna på landsbygden är minst sagt leriga. När jag fotograferade den övergivna gården var hela bilen täckt med lera, ändå så körde jag inte mer än max 40 km/h, och min bil är vit. 😀 Blev två biltvättar denna vecka, hoppar över sökandet efter övergivna hus på de ödsliga vägarna tills det är torrt ute. 😀

    Gillad av 1 person

 1. toppen! mina favoriter är den översta med flikiga blad och så kotten! du är en så duktig naturfotograf! nu så är det sportlov här och jag brukar alltid se sportlovet som en måttstock för när jag kan börja leta efter vårtecken. så snart…. är det jag som synar knoppar på buskar och träd och letar efter snödroppar i folks trädgårdar!

  Gillad av 1 person

  1. Tack! Ja stensötan i sin gömma blev riktigt bra, det får jag nog erkänna även om jag oftast har svårt att se det ”bra” i mina egna foton!
   Ha ha… jag ser dig framför mig när du går runt i folks trädgårdar och letar efter snödroppar. Det är ju en sån sak som jag brukar göra (lugn, mina grannar är efter alla år vana vid mina ibland märkliga beteenden) 🙂

   Gilla

   1. men så är det. jag har också svårt att se något ”bra” i mina bilder, ibland är jag nöjd själv, men långt ifrån alltid. så tro mig när jag säger dig, du är jätteduktig naturfotograf. iallafall tycker jag det. och jag har stor glädje av att se dina bilder eftersom jag själv inte bor på landet längre och inte ser den vilda naturen så ofta. så tack för att du fortsätter att visa dina fina bilder. du gör mig glad!
    jag försöker var diskret när jag spanar efter vårtecken. eller så tvärtom, om nån kommer ut så säger jag att jag beundrar deras vackra trädgård och då blir folk alltid glada. och det är ju sant!

    Gillad av 1 person

    1. Tack snälla du! Jag lovar härmed att fortsätta med mina foton 🙂 I alla fall ett tag till, än har jag inte tröttnat.
     Ha ha.. ja det är kanske bäst att vara lite diskret i det läget men jag skulle tro att det andra funkar också – smicker går alltid hem 🙂

     Gilla

  1. Tack! Nej det har du nog alldeles rätt i, utan snön hade det inte sett lika ”bra” ut.
   Börjar bara bli rejält trött på snön nu, här fylls det på med små skvättar med jämna mellanrum så det syns ingen ljusning på den fronten!

   Gillad av 1 person

 2. Verkligen fina bilder! Så härliga små tecken på att våren kommit för att ta över. Nu ser vi fram emot den där skönt ljusgröna nyansen som sprider sig i naturen.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s