Frost

Mer frostiga foton från helgen som gått. Temperaturen har gått från många minusgrader till att ”hoppa” lite runt nollgradigt vilket leder till fantastiska frostformationer.

Frost i en

Frost mot himlen

Frost på rad

Frostflingor

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

14 reaktioner till “Frost”

 1. Underbara bilder, Anne! Vinterkonstverk av konstnären som heter Frost. Blir lite avundsjuk, hos oss har vi bara glitter i träden, vackert även det men jag orkar inte bege mig ut för att föreviga det. Får njuta av dina bilder i stället.

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Vintern kan – trots att jag inte gillar den – vara vacker. Frost är nog mitt favoritmotiv. I går var det lite grått som synes, idag gnistrar snön och frosten i solsken. Kanske dags att ta en tur för mer frostfoton? 😉

   Gilla

   1. Underbart är kort så det gäller att passa på. Jag är lite nedstämd, det är inte helt lätt med allt som ska göras i samband med botömningen. Borde nog ta ledigt ett tag och muntra upp mig med en fotopromenad.

    Gillad av 1 person

   1. Jo, ni har haft vinter länge. Vi har också haft vinter länge, men först senaste månaden som den varit vacker. Plus att ljuset återkommer gör att jag känner glädje över vackra soliga dagar. Dessutom ljust till framåt 18-tiden. Vid jul är det kolsvart ute vid 16.00. Du bor väl längre norrut, vet inte hur långa dagar ni har nu.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s