Orörd snö

Nu är det ett tag sedan sist jag tog mig ut med kameran. Snö, snö och lite mer snö har lett till att fotolusten mattats av en aning. Motivet känns en aning enahanda. Men ändå, här bjuds du på lite fler vinterfoton!

Vit snö

Vacker vinterdag

Snöboll

Orörd snö

Stenlada

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

18 reaktioner till “Orörd snö”

  1. Så kan det nog vara! I dag strålar solen från en blå himmel och det ger givetvis lite andra fotoförutsättningar än gråväder. Lite svårt bara, det blir lätt för ljust (eller gråblått för att kameran blir lite lurad).

   Gillad av 1 person

 1. vintern är ju som vackrast på bilder! så bra gjort. jag gillar att se landet på bilder. är det inte grå lador jag skymtar? den tredje bilden med snöklumpen ser ut som ett huvud som är begravet i snö, nästippen i nivå med snölagret! lite läbbigt!

  Gillad av 1 person

  1. Ha ha… ja du har så rätt att snöklumpen ser lite skum ut. Det hade jag inte reflekterat över förut.
   Jo då, grå lador finns både här och där i mina trakter. Men just nu når jag dem inte, kan inte pulsa runt i snön – det blir alldeles för jobbigt.

   Gilla

 2. Här har vi ingen snö liggande, men idag kom det den värsta snöstormen på hela vintern. Blåste så mycket att det snöade nästan vertikalt.😁 Men det blåste så kraftigt att det gick över på en minut. Lite uppehåll och snöstorm igen.

  Gillad av 1 person

 3. De där nästan orörda snövidderna, det är bara att passa på och njuta, det är inte så ofta man ser dem på det sättet med sol och blå himmel och allt vitt. Vackert!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s