Vårvinter vid Sevedskvarn

Fler foton från söndagens utflykt till Dalälven och Sevedskvarn. Vårkänslorna svallade höga och lusten att fota väcktes igen! Om du kikar noga på fotona så ser du att det inte enbart var jag som ”drabbades” av lust att fotografera!

Is i forsen

Fotograf vid Sevedskvarn

Från en bro vid Sevedskvarn

Is vid Sevedskvarn

Älven vid Sevedskvarn

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

19 reaktioner till “Vårvinter vid Sevedskvarn”

 1. Väldigt läcker bild den tredje, den på fotografen i silhuett. Jag såg också ett par karlar med stora kameror och stativ när jag var ute vid vatten för en vecka sedan. De fotade strömstaren och jag upptäckte att man behövde större doningar än vad jag hade, haha. Fin serie igen, med allt blåvitt!

  Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Han kom med mest för att det ser vanskligt ut att stå där på iskanten 🙂
   Vi såg också lite fåglar men utöver svanen så fastnade ingen på bild. Som du skriver behöver man lite annan utrustning till det 🙂

   Gilla

     1. Jag har en gång vandrat på en åis helt ensam och obetänksamt. Jag ville ju ha mina bilder. Du må tro att min man var arg på mig när han hörde det.

      Gillad av 1 person

 2. Spännande med strömmande vatten. Håller just på att starta upp ett berättarprojekt om upplevelser med forsar och fall i Dalsland där jag bor och där det finns strömmar och forsar överallt. Dina bilder har fångat både skönhet och islossningsdramatik. Härligt!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s