En tur till hasselbacken

Nej jag har inte varit till Stockholm även om rubriken kan antyda det. Men efter att ha inspirerats av Ankis inlägg om blommande hassel häromdagen har jag gett mig iväg till hasselbacken – backen där hasseln växer. Och visst blommade den här också!

Nu börjar min favoritårstid på allvar så bered er på en resa kantad av vårblommor framöver (i den mån jag hinner med, det kommer nog att gå rysligt fort nu när våren väl kommit igång).

Hassel hanblomma

Hassel i blomning

Hassel liten blomma

Hasselblomma

Hängen hassel

Hängen och blommor hassel

Publicerat av

Anne

Livet ur mitt perspektiv – med utsikt från insidan. Små nedslag i mitt liv ur mitt perspektiv. En alldeles vanlig människa, ett alldeles vanligt liv. Inte så mycket att orda om och ändå är det precis det jag gör!

10 reaktioner till “En tur till hasselbacken”

   1. Jo visst gör du det! Du zoomar ju in på motivet då blir det sådan fin bokeh.😊 Man ser hur bakgrunden är grumlig i sökaren, och man kan styra grumligheten genom att zooma in eller ut på motivet. Helt underbara foton!😊

    Gillad av 1 person

    1. Okej, du har säkert rätt. Jag är oftast så fokuserat på mitt ”lilla” motiv så jag inte ser resten (eller snarare inte tittar på det). Jag har ju en förkärlek för att fota nära och smått som du vet 🙂

     Gillad av 1 person

  1. Tack!
   Ja det var förvånansvärt många blommor. Jag vet inte om jag egentligen lagt märke till dem förut så jag får tacka för att du pekade ut dem. Visste förvisso att de fanns men de är ju inte direkt uppseendeväckande 🙂

   Gillad av 1 person

  1. Nej, jag har inte heller lagt märke till dem förut. Nog har jag vetat att de funnits där men de är ju så yttepyttesmå så jag har inte lagt märke till blommorna förut.

   Gillad av 1 person

 1. så vackert! dom är rackans små, dom söta blommorna. jag brukar hålla mig ifrån hassel, är så allergisk! så det är några år sen jag fotade en blomma. jag kanske får närma mig en om det blir en resning dag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s